Vi sender dine ordrer af sted med det samme! Dog anbefaler vi at du bestiller i god tid, da der kan opstå leveringsforsinkelser.

TopVue Premium (1 linse)

43 kr
100%
På lager
Anslået afsendelsesdato fredag 5-6
Tilføj
69 kr

Levering

DHL
1–2 Dage 59 kr
dao365
2–4 Dage Gratis levering!
43 kr
Gratis Fragt for alle ordrer!
Gratis Gave for ordrer over 600 kr.

Kontaktlinser TopVue Premium

TopVue Premium er et nyt produkt fra TopVue. Disse 14-dages linser er fremstillet af en ny generation af silikone hydrogel materialet, som er specielt modificeret til at garantere den højeste komfort. Desuden hjælper disse linser mod øjenirritation, som er forårsaget af tørre kontaktlinser.

Daglig Brug

TopVue Premium kontaktlinserne er beregnet til daglig brug med udskiftning efter hver 14 dage. Det er ikke meningen, at du sover med TopVue Premium linserne i. Om aftenen skal du tage linsen ud, rense den og lægge den i linsevæske natten over. Efter 14 dage kasseres linserne og et nyt par tages i brug. Den to-ugers udskiftningsperiode reducerer risikoen for øjeninfektioner, hvis der skal sammenlignes med månedlige linser. Kortere brugsperiode betyder, at der indsamles mindre protein- og lipidaflejringer på linserne, og derfor er der lavere risiko for øjenproblemer.

Den højeste grad af komfort

TopVue Premium kontaktlinser er forstærket af tilsat natriumhyaluronat tidligt i produktionspro­cessen. Natriumhyaluronat bliver gradvist frigivet under brug og holder linserne behagelige ved at forhindre uønsket tørhed.

Natriumhyaluronat er en af de mest effektive smørestoffer, og det har absolut biokompatibilitet med det fysiologiske miljø i øjet. Derfor vil det ikke medføre ubehag eller uønskede komplikationer, hvilket kan forekomme ved andre befugtningsmidler. Dette stof er helt naturligt for mennesker, og kan findes i kropsvæsker såsom ledvæske og glaslegemet, øjeæblets påfyldning.

Hydreret Hele Dagen

Det innovative materiale af TopVue Premium er kendetegnet med et højt vandindhold. Dette høje vandindhold kombineret med gradvist frigivet natriumhyaluronat skaber et perfekt hydreringssystem. Den slags hydreringssystem hjælper med at holde kontaktlinserne fugtige og komfortable hele dagen lang. Dette effektive vandopbevarings- og befugtningssystem reducerer også aflejringer på linsens overflade og hjælper med at bevare sundheden for dine øjne.

Vedligeholdelse af Sunde Øjne

Den innovative teknologiske behandling af silikon-hydrogel materialer giver TopVue Premium høj åndbarhed ved at transportere atmosfærisk ilt til hornhinden gennem mikroskopiske kanaler. Evnen til at overføre ilt (ilttilførsel) er 104 Dk/t for TopVue Premium. Vandindholdet for hydrogelmaterialet er på 45%. Både den høje åndbarhed og højt vandindhold hjælper TopVue Premium kontaktlinser til at forsyne øjnene med en tilstrækkelig mængde af ilt, hvilket er et væsentligt element for at holde dine øjne sunde og korrekt fungerende.

Se alle TopVue kontaktlinser
Egenskaber
Producent: TopVue
Basiskurve BC: 8.60
Diameter DIA: 14.20
Pakke størrelse: 1 linse
Iltgennemtrængelighed: 104 Dk/t
Udskiftningsplan: 14 dage
Vandindhold: 45%
Udløbsdato: 48 måneder og mere
Tilgængelige styrker: fra -12.00 til +8.00
Materiale: Innofilcon A
Brug natten over: Nej
UV filter: Nej
Produktnavn: TopVue Premium
Indeholder natriumhyaluronat: Ja

Anmeldelser (2)

100%
2x
0x
0x
0x
0x
Bedøm varen:
100%
100%

Det går meget bedre med disse linser! (jeg plejer at bruge månedslinser)

100%

Jeg har haft en god oplevelse med TopVue Premium :)

Kommentarer (3)

Har du et spørgsmål?

gode 2ugers kontaktlinser

Thor

Det går meget bedre end med månedslinser!

Emne

Isaac

For nogle år tilbage skiftede jeg til månedslinser, og nu 14-dages linser. TopVue Premium kan på det kraftigste anbefales.

Emne

Camilla Jensen

Jeg har lige skiftet fra månedslinser til 14-dages og kan nu sige at jeg er meget glad for det! TopVue Premium er nogle gode kontaktlinser :)

Diameter
VISA VISA Electron Maestro Master Card PayPal Klarna DHL dao365
Top