TopVue Premium (6 linser)
TopVue Premium (6 linser) - PegaVision
TopVue Premium (6 linser) TopVue Premium (6 linser) TopVue Premium (6 linser)

TopVue Premium (6 linser)

164 kr 170 kr
AttributterPrimære

torsdag 23-11

Renere
blank
170 kr 164 kr
Læg i kurven
Henriette Sørensen

Kan varmt anbefales :)

Mathias

God værdi og komfortabel. Kunne ikke ønske noget mere.

Sanne

Synes TopVue Premium er rigtig gode og billige endagslinser

Maiken

De bedste 14-dageslinser. Billige men meget komfortable. Varm anbefaling herfra!

Bedøm varen:

Tilføj bedømmelse

Pakkeløsninger

Kontaktlinser TopVue Premium

TopVue Premium er et nyt produkt fra TopVue. Disse 2-ugers kontaktlinser er fremstillet af en ny generation af silikone hydrogel materialet, som er specielt modificeret til at garantere den højeste komfort. Desuden hjælper disse linser mod øjenirritation, som er forårsaget af tørre kontaktlinser.

Er du en tidligere kunde?
Bestil din tidligere ordre igen i tre lette trin.

Penge-tilbage-garanti

Hvis du har prøvet TopVue kontaktlinser og du ikke er tilfreds, kan du returnere 4 ubeskadigede linser inden for 365 dage efter leveringsdagen, så refunderer vi hele beløbet for pakken. Læs mere om det...

Daglig Brug

TopVue Premium kontaktlinser er beregnet til daglig brug med udveksling efter hver 14 dage. Det er ikke meningen, at du sover med TopVue Premium linser. Om aftenen skal du tage linsen ud, rense den og lægge den i linsevæske natten over. Efter 14 dage kasseres linserne og et nyt par tages i brug. Den to-ugers udskiftningsperiode reducerer risikoen for øjeninfektioner, hvis der skal sammenlignes med månedlige linser. Kortere brugsperiode betyder, at der indsamles mindre protein- og lipidaflejringer på linserne, og derfor er der lavere risiko for øjenproblemer.

Den højeste grad af komfort

TopVue Premium kontaktlinser er forstærket af tilsat natriumhyaluronat tidligt i produktionspro­cessen. Natriumhyaluronat bliver gradvist frigivet under brug og holder linserne behagelige ved at forhindre uønsket tørhed.
Natriumhyaluronat er en af de mest effektive smørestoffer, og det har absolut biokompatibilitet med det fysiologiske miljø i øjet. Derfor vil det ikke medføre ubehag eller uønskede komplikationer, hvilket kan forekomme ved andre befugtningsmidler. Dette stof er helt naturligt for mennesker, og kan findes i kropsvæsker såsom ledvæske og glaslegemet, øjeæblets påfyldning.

Hydreret Hele Dagen

Det innovative materiale af TopVue Premium er kendetegnet med et højt vandindhold. Dette høje vandindhold kombineret med gradvist frigivet natriumhyaluronat skaber et perfekt hydreringssystem. Den slags hydreringssystem hjælper med at holde kontaktlinserne fugtige og komfortable hele dagen lang. Dette effektive vandopbevarings- og hydreringssystem reducerer også aflejringer på linsens overflade og hjælper med at bevare sundheden for dine øjne.

Vedligeholdelse af Sunde Øjne

Den innovative teknologiske behandling af silikone hydrogel materialer giver TopVue Premium høj åndbarhed ved at transportere atmosfærisk ilt til hornhinden gennem mikroskopiske kanaler. Evnen til at overføre ilt (ilttilførsel) er 104 Dk/t for TopVue Premium. Vandindholdet for hydrogelmaterialet af TopVue Premium kontaktlinser er på 45%. Både den høje åndbarhed og højt vandindhold hjælper TopVue Premium kontaktlinser til at forsyne øjnene med en tilstrækkelig mængde af ilt, hvilket er et væsentligt element for at holde dine øjne sunde og korrekt fungerende.
Egenskaber
Styrke: fra -12.00 til +8.00
Udløbsdato: 48 måneder og mere
Udskiftningsplan: 14 dage
Smøring med natriumhyaluronat: Ja
Materiale: Innofilcon A
Brug natten over: Nej
Vandindhold: 45%
Ilttilførsel: 104 Dk/t
Diameter: 14.2
UV filter: Nej
Antal linser per æske: 6 linser
Basiskurve: 8.6
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
TopVue Premium (6 linser)

TopVue Premium (6 linser)

TopVue Premium (6 linser)

164 kr Lager 200 stk