TopVue Premium for Astigmatism (1 linse)

59 kr
100%
På lager
AttributterPrimære

tirsdag 25-9

Renere
blank
Tilføj
27 kr

TopVue Premium for Astigmatism er Toriske kontaktlinser.

Takket være deres design, kan de hjælpe med at holde kontaktlinserne i den korrekte position på dit øjeæble, og deres høj ilt permeabilitet og højt vandindhold giver dig maksimum komfort . En pakke indeholder 1 linse, men du kan også købe dem som 3 linser eller 6 linser.

Levering

DHL
1–2 Dage 59 kr
GLS
3–6 Dage 39 kr
Gratis Fragt for ordrer over 500 kr.
Gratis Gave for ordrer over 600 kr.
Pengene Tilbage Garanti

TopVue Premium for Astigmatism

TopVue Premium for Astigmatism er Toriske linser designet til at korrigere bygningsfejl (astigmatisme). Design af TopVue Premium for Astigmatism giver stabil positionering af kontaktlinser på øjet. TopVue Premium for Astigmatism er kendetegnet ved en høj iltgennemtrænge­lighed og et højt vandindhold.

Meget åndbare

Evnen til at overføre ilt (ilttilførsel) er 104 Dk/t for TopVue Premium for Astigmatism. Transporten af ilt til hornhinden sker gennem mikroskopiske kanaler.

Høj komfort fra starten

Kontaktlinserne TopVue Premium for Astigmatism leveres i en blisterpakning fyldt med en linsevæske, som er forstærket af tilsat natriumhyaluronat. Natriumhyaluronat er en af de mest effektive smørestoffer, og dette stof har absolut biokompatibilitet med det fysiologiske miljø i øjet. Natriumhyaluronat giver den nødvendige befugtning uden at irritere øjet. Takket være natriumhyaluronat er TopVue Premium for Astigmatism kontaktlinser komfortable hele dagen lang.

Effektiv hjælp mod bygningsfejl

Bygningsfejl eller astigmatisme skyldes uregelmæssigheder i hornhindens krumning. For at sikre den rigtige korrektion af bygningsfejl, er det nødvendigt at få målet dit syn med hensyn til cylinder- og akse-værdier hos en optiker.

Stabiliserings-teknologi

Takket være deres særlige form og fordeling af masse sikrer TopVue Premium for Astigmatism kontaktlinser glidende bevægelse for øjenlåget over hele øjeæblet. Den naturlige proces med at blinke hjælper også linsen til at stabilisere sig. Linserne gør brug af det unikke bevægelse af dit øvre og nedre øjenlåg til at hjælpe med at holde sig på plads.

Sådan tager du kontaktlinserne på og af

Vi tilbyder Pengene-tilbage-garanti på alle TopVue kontaktlinser! Hvis du har prøvet TopVue kontaktlinser og du ikke er tilfreds, så tilbagebetaler vi dig hele beløbet for pakken.

Egenskaber
Styrke: fra +6.00 til -12.00
Udløbsdato: 24 måneder og mere
Udskiftningsplan: 14 dage
Smøring med natriumhyaluronat: Ja
Materiale: Innofilcon A
Vandindhold: 45%
Ilttilførsel: 104 Dk/t
Diameter: 14.2
UV filter: Nej
Antal linser per æske: 1 linse
Basiskurve: 8.6

Anmeldelser (2)

100%
2x
0x
0x
0x
0x
Bedøm varen:
100%
100%
Mogens

Altid gode priser på TopVue :)

100%
Dittmer

God oplevelse

Kommentarer (1)

Har du et spørgsmål?

TopVue Premium for Astigmatism

Lone Hilkjær Jørgensen

TopVue Premium for Astigmatism Er disse kontaktlinser 14 dages linser???

Svar

info@alensa.dk

Hej Lone,

Ja, de er 14-dages kontaktlinser.

Mvh,

Alensa Kundeservice

VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL GLS
Top